Thursday, May 5, 2011

KeJe BaRu TemPaT LaMa

BULAN MEI 2011
bermula lah aku dengan keje baru,tempat baru,cara keje baru
kawan je lama lagi....
kat entry nie kan aku ade cite kan
unit aku akan dibubarkan,ade la perubahan kuar masuk
cara keje semua...
aku skrg buat keje baru,tak payah sakit pale pikir pasal akaun dah
rupenye aku kena ponin2 pasal surat menyurat pulak
hantar ke sana sini...
aku kena pindah tempat,bukan seorang tapi berdua tau
couple u...lalala
aku kena buat keje dengan fiza
tadi sempat la jugak traning buat keje tue..
diajar mentor oleh abg razif
maklum la benda baru...pening sikit la..nak paham,nak ingat tue nie...
banyak benda nak kena list,ingat,tengok,baca,kire...
Macam Macam Ade....
SO 
skrg nie aku tidak berada dalam zon dahlia dah...
tapi leh join gak kan event2 u all..kan kan...hik hik

MOHON MAAF LA PADA SEMUA ahli  ZON D'ALIA
sekiranya selama saya jadi ahli sana
ade terkasar bahasa,terguris hati korang,sound direct ke..
terambik,termakan minum,mohon halalkan dunia akhirat...
maklum la saya bukan seorang yg sempurna
ade jugak kadang2 buat salah silap...
terbukak mp3 kuat2...hehe

note::takpe ade masa sy dtg kacau korang lagi.....

2 comments:

r-5 said...

huhu biasalah tu, baru dapat banyakskil, nnt dapat gaji jgn lpa blanja narh. kui3

Qaseh chenta said...

hehehhe..insyaallah...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *