Wednesday, May 18, 2011

DuLu DaN SeKaRaNg

Adoi...jenuh perah kepala mikir ape la yg aku nak karang nie
sejak dua tiga menjak nie
idea berblogg hilang ntah kemana....kelaut tidak ...kelangit pun tidak...hahhaa
(ape aku merepek nie)
ntah la....
mungkin aku busy ngan keje skrg kot,so tak sempat nak menjengah blog2
di waktu opis our...
baik kan aku time keje fokus keje
takde nak ngular2...hihihi(badget baik la tue) pang!!!...
kalau dulu..
- aku ade masa jugak nak ngular jengah blog @ update n3
-sempat la pg kacau org 2,3 meja.....
-sempat jugak borak gosip2...hahhaa
-makan2 beramai2...
-minum2......
tapi 
sekarang
-tidak lagi sempat nk berblogger,nak berblogwking ke..
-on9 YM manjang tapi tak berbalas....cian kwn2 aku
-fokus pada keje jer.....
-aku dah jadi baik,sbb aku takde kacau org dah...
-kwn2 kt meja lama aku pun dah mule terasa kesunyian sbb aku xde,xde dgr suare aku & speaker lagu2 aku
-takde dah mkn2,minum2 diwaktu keje...
-dulu aku buat keje bole buat 2 in 1,kdg2 3 in 1 tau...sambil2 keje aku tgk video
balas ym,tapi skrg kalau buat 3 in 1,mau tak siap la keje aku
keje aku skrg kn fokus 150% kat die...
kalau tak, mau meragau aku mencari....
seksa jiwa dan raga....hehehee...
tapi takpe,aku redha dengan keje skrg......
pelan2 kayuh nak paham situasi keje skrg...
caiyok !!!! caiyok!!!!

p/s:ptg tadi aku moody sikit,geram sgt...aku sepak pintu ...perghh!! sampai mak gayah terkejut la...hehehe
lawak pun ade...,aku xpenah buat mcm tue,diluar kawalan aku tadi tue...

pic saringan...hahhaa..
andai aku boleh tersenyum/gelak macam nie slalu kan best....

4 comments:

lovely.me said...

hehehe...bab tendang pintu tu i nampak u...hehehe....hmm..mmg rindu wawa pon...tp xpe..bukan jauh pon tempat bru..hehe

lizafaliza said...

hahah..apasal ko tendang pintu wawa...rugi aku xde..hehehe...tapi bgs la skrg focus pd keja..xde dh time2 gosip2..hhaha

alif haris said...

uish .. jgn tension2 .. nnt cepat tue kak .. hhaha

Cik Nurul... said...

omak aiiii...awat ganaz ekau ni wa...g tondang2 pintu2 eh...kang patah kaki ekau baru tau..stress yer skang ni..leq la wakk..pelan2..lame2 lali da keje2 ko tu...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *