Saturday, May 7, 2011

PeNat & LetiH

Macam korang tau la kan,
aku kan kena buat keje baru....
2,3 hari nie jugak aku stress dengan keje baru aku tue
benda baru kan,lambat sikit la nak paham,nak pikap...
so berserabut sikit kepala hotak aku nie
2 hari jugak aku sakit kepala
yela,kang kire tak cukup...
xbalance pulak....
asyik kire 2,3 kali jer....
cari no fail tue,betul ke surat tue ke sana....ke sinun
kang salah surat kang aku yg kena...
dengan keje baru nie jugak
BAHASA MELAYU 
aku bertambah baik la...
so pasnie kalau nak buat surat2 rasmi
bukan ayat jiwang yer...
ayat2 rasmi,surat2 rasmi ,kacang r bagi aku.....
hahhaha
cam nak demam pun ade tau buat keje baru aku tue
terlampau risau+fokus sangat....
sampai time rehat pun aku tak sedar...
bole plak cakap,apsal rehat/balik cepat sangat nie....aku xabis buat keje lagi...
kalau dulu rase cam lambat jer masa berlalu
skrg sampai xcukup masa la....
aku tgh bersabar dengan keje baru aku tue,ambik sbgai positif la...
minggu depan hope aku selesa dengan keje tue
2,3 hari nie jugak la aku tertido awal,tdo depan tv
aku tgk tv,pastu tv tgk aku balik ...hahahhaa

p/s::     rindu time wat fail akaun dulu2....
                 nk dekat 4tahun aku wat akaun tau....

5 comments:

diari hati said...

wah, lps nie nk ckp ngn wawa kne formal la..nk ajak g cafe kne wat surat rasmi br leh..hehe

Qaseh chenta said...

ha,ape lagi...senin nie aku nak surat....jgn bg surat cinta sudah....haremmm nyah...lalalala

diari hati said...

sukacita dimaklumkan bahawa hari selasa b'samaan 10hb Mei 2011, saya ingin mgajak anda turun ke kafeteria aras bawah utk mnikmati hidangan sarapan pagi..sekian, terima kasih..hahaha

Qaseh chenta said...

aku nak surat rasmi yer...hahaha

Far8 budak baik said...

4 kali???
hahahaha
dasat2..
aku x suka kot BM
lagi karangan..huh

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *