Saturday, May 14, 2011

KeSan Takleh LogiN Blog

Macam kite semua tahu kan
semalam seharian blogger2 takleh nak login blog
so boleh bukak page blog jer n blogwalking
kalau nak update tak boleh...
bile aku bukak harinie aku pasan
yang komen2 kat n3 aku hilang...
entah kemana
mungkin kesan dari semalam kot,ntah la....

p/s:: kwn2 blogger ade jadi macam tue jugak ke???

4 comments:

Diari Liza said...

Betul...komen-komen dlm entry saya banyak yang hilang

Scya Lollita said...

bole dicari balek . cik scya da jmpe . try la cri blogger2 yg wat tuto nak cri balek tu ^_^

Qaseh chenta said...

ohh yeke leh carik balik....ok2 nnt nk try

diari hati said...

nsib baik sy punyer xde pape..

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *