Thursday, February 10, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!

di tag oleh lovely me mcm best jer
ape lg terus bina/kerah pala otak bina ayat
jom kwn2 kita join GA nie leh bergedix sakan berposing
nak join click sini nak tau syarat2 dia
exp:: 20 FEB 2011
sy nak menang mrs zach's first give away kerana sy giler bergambar..haha
(agak3 leh terpilih x?hehe) 
sbbnye terpikat ngan teknik2,edited gambr2 zachery.art yg cantik2 tue
nak edit/ambik sendiri xpandai  haha
sy nak photoshoot kt putrajaya yg terkenal dgn kecantikan pemandangan/bangunan2 dia..
slalu dok tgk org kawen2 je ambik gambar
nak try la jugak..hihihi
nak bergambar ngan org tersyg n membe2 
(nk ngan family xleh,family xde sini)kt kg
so nak gedix/gambar ngan kwn2 n tersyg jer kt putrajaya nie.......

APE LAGI JOM RAMAI2 KITA SERBU (GA ) NIE
JANGAN TUNGGU LAMA2...NANTI TERLEPAS...kikiki

1 comment:

mrs zach said...

thanks for joining. baekkk..akan dipertimbangkan dgn sebaiknya. ;)

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *