Monday, February 21, 2011

MAxIs Broadband

Maxis broadband
menimbulkan kemarahan aku malam nie,,,,
mau tak marah speed nk dpt puluh2 pun susah...
asyik 0.5kbps-11kbps
pic dri pak google jer

pastu kuar la ayat yg aku xsuka tgk nih

This webpage is not available.

The webpage at http://deqwa2u.blogspot.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Here are some suggestions:

  • Reload this web page later.
 More information on this error


sungguh sedih dgn maxis nie...
dah macam 
BERUKBAND DALAM HUTAN DAH..
nak kata dok dalam hutan tak gak,dok tempat pentadbiran kerajaan
putrajaya lg
cane la klu pelancong dri luar datang putrajaya
mesti die kutuk 
harapkan tempat canggih/cantik
tapi 
tenet serve teruk
line maxis memang hampeh la!!!!
bikin darah aku naik malam2 buta nie
marah nih!!!! marah nih...!!!
arghhhhhhh!!!

p/s:ikut hati cam nak pakai streamyx tapi susah lak nnt nak bawak blk kg....
ha,aku dah call maxis tadi,korang tau die ckp ape,sbb umah aku tinggi sangat katanya...
so tkt 5 kebawah yg dpt coverage laju..
sakit hati aku tau..
sabar jelah...

8 comments:

awEEN said...

lor..mcm tu plak ye... nti org 5 tingkat kat bwh de problem maxis ckp 5 tingkat kt atas je dpt plak kot hehee...

.: lalala :. said...

aisehman . try pakai celcom ?
ngee :)

Qaseh chenta said...

aween:tue la kang org tkt 5 prob die kata kt atas jer dpt,xpun org dlm tanah jer dapat ..hehehe
lalala: tue r cam nk,tpi nk kena pinjm membe punye dlu try,kang sama gak ssh lak

Dda Ly said...

alorr celcom pon same maa...kadng kawan baik same saye..kadang musuh ketattttt...huhu

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

azzey said...

Celcom pun sama...kdg2 tak npklangsung line nya...hu3...

p/s: tq sudi dtg blog. folow kamu

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

hahaha...tahu xpe...line maxis memang
hampes...call ler maxis CS, pastu komplen......cakap coverage teruks...

boy duk tingkat due...memang cam nak mampos ler line tue....lagik teroks

menusuk hati said...

gunalah celcom..best!pastu jdkn hp sbg modem..gerenti puas!

Qaseh chenta said...

ddy ly&azzey:xjadi tkr celcom la..hehe
boy:dok tkt 2 pun teruk gak..nie sudah melampau maxis nih...nk kena komplen gak la...
menusuk hati:diorng ckp celcom pun same jer...:-(

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *