Saturday, February 19, 2011

HaRiaN MeTro,AkU naK MeNaNg...

Aku nak menang...
cewahhh bukan men lagi kan,excited lebih
ala,tak salahnyer kan klu nk berangan2
bukan kena duit pun,lantak r org ckp apa pun
perasan ke ape ke...hahahaa
sebenarnya aku berangan nk menang 
Anjuran Harian Metro
HADIAH lebih RM350,000 tue
saje jer masuk,sbb memang tiap2 hari abg ipar aku beli 
paper harian metro tue
so 
join jelah kan bkn susah pun, lagipun soklan2 yg dia bg senang jer 
cuma kena perah otak tuk slogan la...
jenuh gak la mikir tiap2 minggu slogan berlainan
yg minggu petama  
dah umum dah pemenang mingguan
tpi aku dukacita
xpe cuba lg minggu berikutnye
yela bukan senang kan penyertaan diterima 15,000,yg jawab btl 7000
so dri 7000 nk pilih 4 org jer pemenang bukan senang kan
xpe,mencuba nasib jer..dri beli paper,baca, xde buat ape kan

so tadi aku dah kumpul ,jawab soklan & gunting semua ape yg patut
cuma tunggu paper esok jer 
nak tampal2 lak
pastu pos 
hahahaha




NOTE: DOAkan aku menang yer kawan2
dpt saguhati minguan pun jadi la kan
xkisah la....


6 comments:

r-5 said...

okay gud luck yep! semoga menang peraduan tu. All the best taw~ hik3 :) nnt menang jgn lupa blanje kite. :DD

Mr iz said...

mudah mudahan ada rezekinye ye.... bole syer sama ...he he he

Qaseh chenta said...

hehehe..tq yer...mna tau dapat kete sebijik...,takpun dpt yg mingguan pun jadi la...hak hak...

alawiah raji said...

menang belanja sy mkn k

Qaseh chenta said...

insyaallah...

lovely.me said...

yeay!!,menang blanja mkn...yumm2...harap2 wawa menang la!!

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *