Friday, February 11, 2011

Ladang Anggur Tasik Beris

Lupa lak aku nk cite ,time aku balik kg aritu aku pg 
''ladang anggur tasik beris''
bertempat di sik,kedah..xde plan pun sebnarnye nk pg sana,
kbetulan aku n family pg kenduri umah mak mertua abg aku,
adik ipar die(laki) umo sama aku dah kawen weh,muda tul!!
jarang la laki kawen muda2 nie tp dah jodoh die kawen awl kan,
nak wat camne,terima jela...kan(bile la aku plak ni)hahahaha....
kay kay off topic
berbalik pd tadi..kenduri tue kt Jeniang,so dah dekat la kan ngan sik,
rugi lak klu tak pg
dengan panas2 giler time tue,kiteorng redah pg jugak....
aku memang dah spare baju salin pun sbb baju yg aku pakai pg kenduri tue baju org,so aku terpaksa tukar,xselesa weh,baju bosar....yela,baju kurung xbawak balik,xkan nk pg kenduri pakai t-shirt ngan suar lak kan,xsyokk lak...
kang jadi famous lak,semua org tgk aku......
so pas kenduri aku cepat2 tukar(dlm kete aku bantai tukar) soh abg aku pejam mata...hahaha
pastu abg aku ckp nk singgah ladang anggur tue,yeayyy dpt gak pg
slalu dok tgk org je pg
ape lg....anak2 buah aku jeles r,diorng xdpt tukar baju pakai suar,
aku sorang jer tukar.....padan muka kakak & adik..
jgn jeles tau...
nnt maksu bwk blk coklat byk2 bg kt korang lg.....
  mak aku n family abg aku

nak bukak mata pun xleh,panas weh..
nak bergmbar jugak
hahaha
mak cik sebelah tue pun nak tumpang bergambar gak
 
 serius
buah dia memang sedap weh,xcam kat supermarket 
buah nie aku tak rasa pun,aku xbeli...
org ramai giler
nie dlm bilik pengantin aku snap
pengantin aku xsnap lak
maklum la pakai hp jer,malu......
yg nie lak sibuk la,soh aku snap gak
kenduri umah tok dia...

3 comments:

alawiah raji said...

wah...mcm best ja..nak pi jugak lah nanti

Qaseh chenta said...

jom2 ramai2 ..wat rombongan bpp ke ladang anggur tasik beris...hak hak

pneumedic said...

LAAA..DEKAT JE NGAN TEMPAT AKU..HAHA..AKU KAT LUBUK MERBAU NI HUHU

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *