Friday, February 11, 2011

AKhirnya...

Terima kasih pada kaksu & suami yg tlg belikan...
kini impian aku nk berlaptop baru tercapai sudah...
sampai tak senang duduk aku kt kg aritue..
dok ingat nk balik putrajya tgk my laling baru aku tue jer..
macam mana la rupa dia....hehhee
akhirnya
tara...nie la rupanye
xde nie dok xsenang weh
 ok la kan, nie jer yg termampu

so skrg aku xyah risau tuk nk edit @ ape2 dah,nak ngamuk xtentu pasal
laptop yg lama tue byk prob dah...nk rosak kot...ntah la
tpi aku tetap syg gak yg lama,xde yg lama xdela yg baru kan kan...
sbb tnpa die aku xleh la nk on9 kan....
syukur alhamdulillah....
pada hamba allah yg kasi kat aku tue..jasamu dikenang....
 dan jugak
aku belikan mak aku tv baru...
masa balik kg aritu
so skrg mak aku xdela nak sunyi dah 
tv lama dah rosak
mak aku xnak aku belikan tv baru pun
" takyah beli la mak takpa tak tgk tv pun"
"mak bkn tgk tv sgt pun"
tpi 
aku la klu balik kg xkan xtgk tv kan
mati kutu dibuatnya weh..
mana leh hidup tanpa hiburan dlm zaman serba moden skrg nie
dah jadi 1 keperluan dah
 pic kabur
aku beli tv pensonic nie je pun 21'  
jadi la kan hujung2 bulan nie...
duit dah abis beli laptop ...
sory mak
huhuhuhu


4 comments:

lovely.me said...

best nye..laptop bru...tv baru...hehe...lepas ni hp lak la wawa..hehe

Qaseh chenta said...

hp xde dlm badget r,aku tunggu hp c3 ko tue la....:-(

alawiah raji said...

wah....cantik laptop...
tp tharu kat tv baru utk mak tu....

~hAKim ZaiLAn~ said...

wa...title kita sama la.citer pon lebih kurang..huhu..kebetulan..

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *