Saturday, July 23, 2011

MaLaM LasT FloRia Putrajaya 2011

Salam oLL...
cite dah basi baru nak tunjuk kan...floria dah abis dengan jayanya...
ahhh...lantak la...ade aku kesah???
aku nak buat sbgai kenangan aku jer...
tak salah kan....
walaupun orang ramai..tapi aku pg gak bawak mak aku kali ke-2
sebb esoknye mak aku dah nak balik kampung 
kali nie aku pg ngan mak aku & anak buah aku (fathul)
kak aku dok umah jaga anak dia..malas ikut taknak anak2 buat peel...
aku pg abg ipar hantar,pastu dia blah balik...hihihi...
 nenek dengan cucunyer.....
 bunga ros...aku pakai snap jer mana yg sempat..
ramai org sangat...
 orkid pun ade jugak..
 nie pic soh mak aku snap,baju aku membuatkan aku nampak ''gemuk''..kekeke
sudah penat berjalan
aku malas nak call abg ipar aku ,die dah pesan klu nak balik call jer
nanti dia dtg ambik,maklum la rumah dekat 
aku takcall pun,nak bawak anak buah aku naik bas....
punye la excited dia dapat naik bas....dah cam jakun lak
yela,budak2 skrg mana la nak nek bas kan.asyik nek kete mak bapak jer...
sesekali bawak naik bas la kan
 Peace yg tak menjadi...keke...
yeayyyy!!! superman......
video
bunga api yg sempat aku rakam


note:n3 nie spttnya smlm dipublish,tpi dah siap buat n3 tertdo ngan laptop plak...kekeke

No comments:

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *