Monday, January 17, 2011

Yang MaNa Satu satu satu....

''Notebook tu laptoplah
 Notebook tu mcm komputerlah''...
membe aku lak dok bergaduh sesama sendri...hahaha
bknkah dua2 benda yg sama.......pelik2,cnfius2....
dilema memilih netbook @ laptop......uwaaaaaaaaaaa...
  netbook
laptop

Nak g beli tapi xde tunjuk ajarku sifu...
kang beli sendri mau kena tipu...sob sob...(*_*) tolon tolong...hik hik
Ape pendapat korang???? pilih laptop @ netbook jer...
aku dlm proses memikir nih
nk saving beli netbook tpi byk kekurangan plak
so cane ek....?????
xkan nk kena wat solat istiqarah kot....
hahhahaha

8 comments:

jinkamen said...

salam
notebook, laptop?
tepuk poket tanya isikandungnyee..hehehe
kalau ada duit lebih 3k++ keatas baik beli yang berkualiti dan berjenama sket la cam apple ke, sebab after sale dia punya service selalunya ada berbeza dengan yang beliu kat Low Yatt tu.pedapat saya la

Qaseh chenta said...

wkslm,mekasih...dah tepuk poket,tpi xdela smpai 3k,bawah 3k jer....ingat nk beli netbook jer,kwn2 nasihat beli laptop jer,tue yg dlm dilema tuh....

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

kalau bawah 3k, amek laptop ler....tp tgk gak kegunaan untuk ape...kalau sekadar surfing, netbook sesuailah.... tp kalau nak editing ke ape ke...haa...laptop je puas ati..sekerin besau....hehehe.....

Qaseh chenta said...

boy tolong belikan.....hik hik....
klu bole nk bawah 2k pun orait..haha

alawiah raji said...

kalu lagi nak puas ati skrin besar dgn keypad laju mcm kat opis ambik la pc...pasti puas hati hahahah....aden dah penat ckp dgn ko pasal ni

Chik Na said...

laptop la...netbook biasanya slow banyak dr laptop

Natalia said...

better laptop...:))

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

boy tolong wawa belikan laptop, wawa tolong belikan mac utk boy eh...hehehe

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *