Monday, January 3, 2011

PeNaT sEhArIAN..

HARI YG SEKSA BG AKU...
pepagi dtg keje cam biase punch kul 7.50pm,dtg dgn menaiki transport pnjng nadi putra,masuk ofis perkra yg petama aku buat klim gaji r,xbt xde r gaji aku....kesana kesini fotostep,mencari cc nk sign,isi brg cuti 30hb 12 punyer...
da setle semua g antar kt tkt 7,admin.....
wokeh,gaji da setle...so leh g bank plak....update buku asb aku ngn kak aku...aku pun g la ngan  cik ala,die nk ambk wet byr yuran study....sampai cimb kt bwh opis tue,mak aiii punye ramai.....ade mjlis pape ke?xde pun...cik ala tekan no giliran
mak aiii skrg no 2017,no kiteorg 2061 lmbt giler.....
krn semngt setia kwn yg tggi..hehe..aku pun tggu la...
kul 10.15am-12.30pm bru sampai turn kiteorg....bile update jer buku aku.rase lega....rezeki dri allah...
cik ala pn da setle...blk siggh cafe...aku xbeli pape pun,nasi kerabu,tea o tadi pun ade lg....xde slera..rase cm nk munth pun ade.......rase seram sejuk jer...xsedap bdn....BADAN AKU MULE menggigil....
apekah petanda nk demam??ya allah lindungilah hambamu ini....haha,Harinie1 keje pun aku xbt arinie,fail xjln 
ampun cik niza,hehe
balik keje kak aku ambik,tpi bkn blk umh yea...ade agenda yg perlu dibuat.dgn badan xbpe sht tue,kugagahi jua...terus g GIANT equin,kononnyer nk beli brg dapur....tp xde sale lak....ptt r legang jer aku tgk.....disbbkn xde sale,kiteorg wat kptsan nk beli kt carefour alamanda jer......
masuk n beli belah......pastu nk blk ank buah aku request nk PIZZA HUT....mknlah diog 4beranak...aku tgk jer sbb tekak aku xleh mkn pape.....cam nk muntah jer......
da setel mkn balik rehat kt umah......rehat,telan panadol 2 bijik,bdn panas gler...selimut....dan disaat aku menulis nie pn..tuala bsh masih didahi........time sakit nie mule r tingat mak kt kg....uwaaaaa

 aku hanya melihat

2 comments:

alawiah raji said...

hahahahah....tak boleh blah ayat'krn semangat setia kwn yg tinggi'
bunyi mcm terpaksa ja kih3

Qaseh chenta said...

haha...paksa apa...aku pn nk update gk kn,ala,nk bg sedap ayat...haha..jgn bik hati...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *