Monday, January 24, 2011

GEMERSIK KALBU


FUHHH TAJUK TAK BOLE BLAH KAN

''MENGAPA BERPAUT PADA KENANGAN
SEDANGKAN IMPIAN BOLEH DIGAPAI''


sejak bile aku leh terjebak layan novel tangkap cintan pulak
pelik tul,setahu aku dah lama aku tak ngadap novel2 nie 
last aku rasa zaman sek aku dulu 
hantu novel bkn nak bc buku sekolah kn ish2
meh aku cite mcm mana leh terjebak dgn novel nih,
nk dijadikan cite tghri tadi msa kt opis la,
membe aku ajak teman blk umh die ambik bju tuk koir(trtggl katenye)
aku pun tanpa byk soal,dgn mata ngantok ikut jer die blk umah
smbil2 lyn mp3''kasih syg'' 6sixth senth
sampai je umh,tgk ikan2  comel die,tecik2 jer
pastu mata aku terpndang sesuatu
''mak aii byknyer''
novel2nyer
belek punye belek,usha2,pilih2,aku pun rembat 1 buku..
tajuknye ''gemersik kalbu'' auuwww
hahaha
(sapa soh ajk aku teman)
msti die serik nk ajk aku teman dah pasni
mlm nie msti aku tdo tenyum2,mimpi tinta2 indah,hihi(gedik kn)

p/s: aku baru baca suku buku,nnt abis bc aku cite kt korang ek

2 comments:

alawiah raji said...

tahun bila punya novel ni...aku rasa aku dah khatam 3kali kot novel ni

Qaseh chenta said...

eleh blagak,hihihi...
aku dah lama xbaca la,mana aku tau tahun bile punye,aku men ambik jer...hak hak

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *