Thursday, January 13, 2011

Khamis yang blues & syahdu....

HANYA INGIN KAU TAHU
  
                                                       Ku tlah miliki                                                          
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasa kan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Houoo aku
Hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui
Waktu yang tersisa kini
Di setiap hadirku
Di sisa akhir nafas hidupku


TETIBA MELAYAN LAGU JIWANG PLAK,fuhh ape kena ngan aku pagi nih...
lagu2 mp3 yg berkumandang di pc aku nih semua lagu tangkap leleh,lentok semua ade...
senang ckp lagu jiwang2 la kan....
pastu
pic2 pun yg love2 jer.......
apekah????tandanya aku masih .....arghhhhhhh!!!!!!
ohhh tidakkkk!!!!!
jgn ko menghantui aku lagi 
nyah!!!!! berambus ko dri hidupku

 apekah????
 love song
teringat bunga yg aku dapat semlm la polak,nak lagi boleh tak ???hehe
fuhh ...bkan men lagi aku ek,pic....tak bole blah....
ala,saja2 jer nk hiburkan hati yg lara opss bukan la,ati yg kucar kacir sikit
kepala serabut ...(sabar yea) dugaan hidup nie..
macam2 benda nk pikir....
tetibe berkumandang lagu nie insap jap.....
''ANDAIKU TAHU''
AKAN TIBA AJALKU
akanku mohon tuhan jangan kau ambil nyawaku lagi 
aku takut akan dosa-dosaku...
ampunilah aku,dari segala dosa dosaku
ampuni aku 
menangis taubat padamu ya allah...
ampuni aku
 p/s:ape kes ''andai kutahu'' plak nie,hehehehe
manusia biase la xterlepas dri buat salah dan silap,terkasar bahasa..
so dengan kesempatan ini aku nk mohon jugak la pada family,kwn2,semua yg kenal aku mohon maaf klu ade buat salah,penulisan aku nie ayat2 kasar ke,buat korang terasa hati ke...maafkan daku...hihihi... 
(lajak perahu leh undur,lajak kata maap ye,lajak tulis leh padam)....kah kah kah...


4 comments:

alawiah raji said...

dah di lahirkan utk jd minah jiwang layan kan je lah kih3

Qaseh chenta said...

kah kah kah...
klu itu yg bole membahagiakan...layan jer...

alawiah raji said...

heheheheh.....kita yg aturkan hidup kita....just di it k

Qaseh chenta said...

ketas dah ade,warna da ade,cume tggu kita corakkan die jer....lalala

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *