Tuesday, April 26, 2011

Sape Tau Kat Mana nak buat T-shirt Printing

Entry untuk info...
aku sebenarnya ngah mencari kedai2 printing t-shirt
yg cantik,kualiti & harga berpatutan
murah la kirenya...

ala,T-shirt yg ade logo2 ke tulis2 tue
plan nak buat t-shirt dgn membe2 ofis..
saje nak bagi sama jer...nampak cantik sikit 
kalau ade event apa2 nanti..hihi
nak servey la kt mana cantik & murah...
ade sape2 penah tempah @ buat tak??
bagitau aku...
share2 la sikit....

7 comments:

Faez Rusni said...

ha..meh tgk sye..sy dealer bju..
http://faezrusni.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

ad cte psal wat bju..Strawbearu

Faez Rusni said...

ad cek qaseh..nk wat bju bnyk ke..?

huhu..sy dealer area pj je...

Qaseh chenta said...

cari tak jumpa lg,n3 pasal tunjuk baju tue...hihihi..nak tgk dulu

syarif syafiq said...

Salam. kami menyediakn perkhidmatan tshirt & printing dgn harga yg brpatutan. Syarikat kami telah berdaftar di bwah SSM. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di www.facebook.com/poptuneart atau email ke kami di poptuneart@gmail.com

TQ. :)

Faez Rusni said...

ad je..xpon ley tgk kt lmn web nie

strawbearu.com..search la..ad je

printingmurah2u said...

Salam..kami menawarkan percetakan tshirt, flyers, banner, banting dan lain2 lagi..

sila layari website kami:
www.printingmurah2u.com.my

hotspotprinting said...

hi kami dr hotspotprinting menawarkan perkhidmatan cetakan dengan harga yang sangat berpatutan mengikut kemampuan anda...
follow instagram dan blog kami
hotspotprinting
untuk pertanyaan hubungi kami di 0192233114
:))

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *