Wednesday, March 2, 2011

TeRUja,BaHaGia aKu MLM nie

Teruja tau aku malam nie
Ade 3 sebab...hahhaa
1: sbb dpt sms dri yg tersyg(mcm xpenah dpt je kan)nie len versi sikit tau
2: membe lama aku dri jb call,(baru smlm aku cite kt fira arinie die call)cam tau2 jer..
3:aku call seseorg yg aku minat,teruja dpt ckp weh..
cam nk melompat pun ade gak.pastu dia siap wat lawak sengal ngan aku
klu aku bgtau,mesti ade org jeles kan...hahahha
fira jgn marah aku tau...hanya gurauan semata2 ,xde niat len pun..
sekadar suke-suke
 cam takleh tdo plak aku mlm nie
yela,aku terlebih excited tau...
cam hepy2 jer aku malam nie.......
tido dlm senyuman...hak hak...
tapi ade yg xbape hepy bg aku sikit jelah
pasal org len,aku yg kena kaco...
pastu
skype aku xleh guna pun
dah puas try test ngan si kecil molek fira aku tuh,
xleh gak,xtau nk wat cane lg...
xtau salah kat mana....


2 comments:

Mama Zara said...

saper yang tersayang tuh???
bahagia nampak..:P

Qaseh chenta said...

hehehe...bhgia smlm jer,arinie,esok lusa blum tentu lg....hehe

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *