Thursday, March 10, 2011

RashDan BabA @ KLon???

salam....
cewahh..baik lak aku arinie...
yela,aku dah janji nk sambung cite kan....so aku kn tunaikan la kan...
bertarikh 9/3/2011 lbh kurg kul 2 lbh
 aku jumpa org yg aku minat seorg pelakon,tak tau la korang kenal ke tak,
seperti nama diatas hehehe
aku namakan die Mr R..

tapi yg pastinye dlu die glamour gak la,byk blakon...dulu aku suke tgk cite yg die blakon ngan intan azura tue klu xslh la..mak aku pun minat tau,tajuk drama tu tak hengat dah lama dah,
bile blakon lembut jer suara,muke manis....skrg die jrg blakon la bz ngan bisness plak....
tpi die dah wat comeback 
cite baru tuk rtm baru2 nie..
tak sangka dapat jumpa face 2 face tau, cam mimpi lak aku smlm..hehe
tue pun sebab membe aku gak yg kenal die(mekasih eira)
kebetulan die dtg putrajaya atas urusan keje smlm
so singgah la jumpe membe aku,aku pun ape lg dgn muke tak malu
ckp kt kwn aku tuh,nak ikut jumpa gak....
tapi giler kentang time nk jumpe jer...nerves tak ingat dunia...mengeletar tak hengat,
siap nk terjatuh/tersadung  lg time nk tlg chgs HP die..(nsb baik die xpasan)malu weh..
dah cam nak 1st date jumpa pakwe dulu2 plak kan....keh keh keh
dlm kul 2 lebih aku ngan membe aku eira trun la jumpa die
memang TABIK SPRING la...tak sombong langsung 
biasa jer.sempoi..leh buat lawak ,loya buruk tau..die ckp main2
jenuh aku dok gelak ngan membe aku...kih kih kih...
si eira plak asyik kena buli ngan die jer...hahaha..cian.....
jumpe borak2 sikit n teman diorng lunch...
makan kt cafe opis aku jer...
die dtg 4 org ngn membe2 die ,tpi bukan pelakon la...
nie dia orgnye..
confrm ori bukan klon nie...hahaha
^
^
^
^
^^
^^^
^^
^
^
^


mulut penuh tgh makan

pic nie terpaksa di blurr kan,sbb org tgh tue xnak pic die tersiar/nmpk

note:memang hepy la aku haritue...
kenangan terindah..
panjang plak n3 aku kali nie


4 comments:

Adzriel AB said...

betullah..lama tak nampak dia kat tv

Qaseh chenta said...

tau xpe,die skrg bz bisness...

alawiah raji said...

peh....kalu la ko tak tunang lagi mesti ko dah rembat dia kan...(opss kalu dia pun tak kwin lagi lah kan)

Mummy said...

dia dtg opis eh...kim salam ek...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *