Sunday, March 13, 2011

MAK DAH SAMPAI..

Weekend nie takde buat ape sgt pun,lepak kt umah jer menghabiskan masa..
sabtu jadi bby siter kt umah
jage nak buah 2 org nie
ibunye pg meeting wanita u''''....maklum la berkhidmat demi negara...hehe
ayahnye outstation...
so mak sedare yg baik hati nie la jge(ayat poyo jer kn)kah kah
lari tajuk lak ,
ok2 nak cite,arinie mak aku dah smpai putrajaya..umah aku
yeayyyy!!!!!!!!!!!!!
bestnye......tadi ptg g jln duta ambik mak...
bawak balik putrajaya
SELAMAT DATANG PUTRAJAYA MAK...
mak aku dtg sini sbb ade hal...
tue pun jenuh pujuk,mcm2 alasan die bg,syg nk tggl ayam itik kt kg,
xde sape tgkkn rumah la
biase la kan....
so skrg nie aku hepy sbb mak ade,leh mkan sedap2..
bkn la bermakna aku masak xsedap tp masakan dari air tgn ibu lg best kan
walaupun masak simple jer tapi tetap sedap...
korang tau kan..
hehehehehe...


1 comment:

Asyrafeqa said...

huhhh~ smoga sucess ya akk (:

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *