Monday, September 12, 2011

BiLa HaTi BerBiCaRa

Aku perasan kat diri aku sendiri la
sekarang nie aku malas nak update blog
malas nak blogwalking...
ntah la sebabnya tue aku taktau...
yang aku tau MALAS saja...
mood RAJIN semakin lari menjauh....
idea pun semakin berkurangan jer.....
kemurungan melanda.....
kenapa orang susah nk paham aku???takpe kalau tak paham pun..relex la der...
tapi tolong hormati keputusan aku....
jika sesuatu perkara terjadi bukan permintaan aku
ini hanya takdir yang maha esa....untuk menguji sekuat mana aku...
redha jer....kuatkan semangat....
tempuh ape yg diduganya.....
Cakap memang senang...
tpi anda akan paham sekiranya perkara itu terjadi atas diri anda sendiri.....

pls:hanya luahan kosongkan hati..kekeke.....

2 comments:

cinnamon.com said...

memang pun...idea banyak,bila dpn pc hilang entah ke mana...

tiefazatie said...

ifa pun ngh xde mood nie sis..hee

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *