Saturday, June 11, 2011

ReHeaRSaL AF9 KoNsERT TeRakHiR

KONSERT AF9 TERAKHIR
DI PUTRAJAYA,Presint 3
Aku sebenarnya tak bape minat sangat tgk AF nie..
tapi kalau dah org kt umah bukak aku layan jer
kenal la jugak 2,3 orang budak AF9 nie
tapi yang aku suke budak ex-AF sebelum nie la
yang lagu2 diorng dah glamour tue...
cam
AKIM, HAFIZ,AIZAT,STACY
kebetulan tadi aku kuar jln2,balik si fira lak nak singgah tgk...
aku pun layan jelah(xnk ngaku jugak tuh)hehe
aku dok blakang pentas jer,xdpat tengok kt depan

ngatkan xbest..rupenye dok blakang lg best leh tgk artis real lagi...
tapi banyak yg wat taktau jer klu kiteorang panggil
si fira plak gatal mulut panggil si hafiz,ape lagi.....menggedix la kiteorang 
wlupn pkai hp jer..
gambar tak cantik ....hentam jerlah...nak tempek jugak..
pastu rupenya kak aku pun dtg gak...tgk konsert diorng....
 anak buah aku plak sampai...dia memang minat kt akim
kalau suruh dia nyanyi lagu akim,memang dia nyanyi la...
 tadi die malu2 plak nk nyanyi depan akim
die panggil jer abg akim kuat2,terus akim tengok,ape lagi...ckp la nak ambik gambar,,,
mata jadi hantu,malas nak edit dah....haha

si anak buah aku taknak balik ngan ibu ayah dia,nak balik ngan maksu,
anak buah aku nie bawak tuah tul....
pastu dah nak balik boleh plak terserempak ngan akim & hafiz lagi
ambik la pic penuh skali lagi....
ramai artis ex-af ade harinie,
tapi aku tak sempat nak snap...semua...



NOTE: Penat shopping jln2 sengal tak abis lagi....sambung psl shopping sengal fira esok..hahaha




3 comments:

alawiah raji said...

kelas ko nok...layan artis jek skrg

DeQWa said...

ala,artis kecik2 jer...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

yes...akhirnya boy tak pergi...hehehe

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *