Thursday, June 2, 2011

NoRa ELeNa aka KaSIH YaNg SuCi


DEMAM ''NORA ELENA''
 skrg nie
sana sini bercerita pasal drama nora elena
opis,fb,kwn2,semuanya bercerita psl nora elena
sampai kwn2 laki kt opis pun layan jugak....
tak kire tua muda,laki pompuan semua layanzzz...
pergh!!!!.....sungguh hebat...
sehingga ade membe laki aku sms la tadi ....
aku gelak2 jer..yela kan ade part2 yg best munge2 hari nie kan...
aku pun dah selamat habis kan bace buku
''KASIH YANG SUCI''
nie tadi..
gagahkan diri habiskan jugak,sebab esok nak bg org lain plak bace...
endingnye memang best la...klu kt dalam novel...
tapi banyak diubah la...
kalau dlm novel housemate nora 2 org,adik beradik 3 org,
dalam drama sorang jekan,ade abg jer klu xsilap la
berbeza sikit la...
nanti Nora Elena pregnnt,dan mendapat anak lelaki
Muhammad Qadri
Yvonne akan mati accident dengan trailer.....
alamak terbocor plak..hihihihi...
takpe kasi semangat nk menonton sikit..
pastu 
BAHAGIA MILIK NORA ELENA & SETH TAN
yehaaaa....drama terbaik....
 gandingan mantopppp
nie BLOG penulis KASIH YG SUCI
jom ramai2 serbu

Note :: Nantikan kemunculan Filem : OMBAK RINDU plak...
adaptasi dari novel gak....
tak sabar nak tunggu....gandingan A'aRon AziZ ngan Maya KaRin plak


4 comments:

Kak Rosaliza said...

akk pun suka ngan nora elena ni heheh

HazIQAH iKkI hAZiq said...

huhu saya suka nora elena jugak..best novel dia n drama dia boleh thn bestnye..tpi saya memang suke watak siti saleha sbg nora elena..nmpk real je betul dia nora elena hehehe

Miss Kotak said...

suke cite ni... :)

DeQWa said...

semua pakat suke cite tue...sbbnya watak nora elena ngan seth tan tue memang nmpk serasi real sgt....romantik........

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *