Wednesday, December 14, 2011

Tamat suda CinTa Elysa 13/12/2011

KERANA CINTA ELYSA...
* aku akan buat kerja rumah awal,balik keje jer terus mandi,masak,solat 
* asyik la membilang hari,klu boleh nak hari selasa jer...
*waktu plak,klu ari selasa nie asyik melihat jam jer,kepala hotak dok ingat dah kul bape nih....
*pastikan sebelum kul 9 dah terpacak depan tv...
*feel lebih sikit tengok cite nie...haha 
<tetibe rase johan asari hensem plak >
*aku sanggup download full episod cite nie,,,
nak layan lagi skali..kekeke...

PENDAPATAN pasal drama Cinta ELYSA
Ending die macam not bad jugak la....
tapi kalau die panjangkan lagi episod die lagi best kot....
kawan-kawan dia tak tunjuk plak,cite pasal joey tue dah selamat....
ape kisah yg dihumban dalam lokap tue
macam tergantung camtu jer...ke ade drama cinta elysa2 plak....
mana tau kan....kot2 ade....
tapi keseluruhan cite nih best la.....
feel....sweet sweet gitu......bermain ngan emosi....
sampai anak buah aku pun feel sedih tau..kekeke...
(mata berair pastu ibu dia tnya abg nangis ke??dia jawap mana ade sambil senyum2 malu...
budak2 pn pandai feel...dasyat2...
Part-part sweet gitu....
 kecewa elysa tinggalkan dia...
pegang tongkat pun jadi la....
 merenung masa depan,rindukan elysa...

nie part kt mana ek,lupa plak....time elysa jatuh @ tergolek tepi jalan tue ek...
Akhirnya ARIL mengaku mencintai ELYSA walaupun ego menebal dalam jiwa dia...malu tapi mahu...
kerana cinta/sayang sanggup runtuhkan tembok keegoan seorang lelaki..
akhirnya bersama...

p/s:terus buat ringtone lagu kisah dongeng stacy...hahaha...

7 comments:

nurbeena said...

akak dh lama x tgk citer ni,.tp mlm td tengok...ada jg kesilapan rsnya. time gambar Elysa kuar paper (baca paper dlm lori), elysa pakai baju putih. masa baring baca paper kat rumah gambar elysa dlm paper pakai baju kuning. ker mata akak yg tak clear?

DeQWa said...

ending die cam xbest la polak....
erkkk lain bju dia,tak pasan la polak..nnt sy tgk len..dah download full episod dah..leh layan balik nnt..hihihi

pena rozie said...

dapat gak tengok episod last ni

Saf Ie said...

Wuuu!!!!!crite feveret satu famiy aku ni,,,,paling lyn kakak aku la

DeQWa said...

akak nurbeena:a'ah la sy dah tgk blk cite tue,time dlm lori kaler putih,time kat umah kaler kuning...nampak sgt kan..kekeke
pena rozie:tq sudi lawat...best kn..layan..
saf le : layan...sampai tacing...
tetibe nak cri suami cam aril...kekeke

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

maaf, boy kesibukan mase...tak dpt layan citer2 tv...huhuhu

wahida said...

mesti sis minat giler kat Botak ni kan...hehe...

salam kenal...terus follow sini...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *