Friday, December 30, 2011

ReZeKi Pagi JuMaaT

ALHAMDULILLAH...
Dipagi jumaat ini
Tiramitsu yang aku gigih buat semalam
selamat dimakan oleh kawan2....
tak sempat nak tunggu tengahari..pagi2 dah abis..
semua gembira dengan kek itu..aku pun turut heppy mendapat pujian..keke
dan ramai yang mintak resepi dari aku..
hasil berkat/ilham resepi Kak Ana jugak...mekasih yer kak ana
tak lupa jugak pda Kak Su yang jadi sudi sponsor/share bahan ...
sorry la kaksu dapat sikit jer,maklum la 1stime buat..
tak pandai nak mengagak bahan2nye lagi..
memang sedap la...
nanti leh buat lagi bagi mak aku rase plak...hihi
pastu si Nurul pun ade bawak kek coklat dia..
inilah makan2 untuk hari last kat opis untuk tahun nie 2011
jumpe lagi di tahun hadapan...
mintak maaf segala salah dan silap...
taknak forward tahun depan la..hehe..

note: pic xde..lupe nak snap...

SELAMAT TAHUN BARU YER KAWAN2
MOGA TAHUN DEPAN LEBIH BAIK DARI
TAHUN 2011


WELCOME 2012
 Note : umo pun dah meningkat/tambah..kjap je mase berlalu....

p/s:tgh layan ombak rindu hasil dari download smlm smbl buat keje...yuhuu

2 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...buat tiramisu tue... nak jugak... nnt buat lgi, n kurier kt umah boy eh....hehe

DeQWa said...

ala,baru 1stime buat....
tapi berbaloi2....nnt wawa buat len,nak mkn datang rumah yer..hehe

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *