Thursday, December 8, 2011

Pendapat Tentang OMbaK RiNdU

Salam
Sape dah tengok OMBAK RINDU???  sila angkat tangan......hehe
memandangkan aku terlebih excited nak tgk 
walaupun sebenarnya dah lama cite nie kuar...
aku tgk jugak,menjadi penyokong filem melayu kan
aku nak bg pendapat jugak walaupun dah lambat..haha
maklum la baru balik tengok je tadi...gigih buat entry tgh2 malam...


PENDAPAT AKU TENTANG FILEM OMBAK RINDU
kalau bintang aku bagi 3/5 kot...
bagi aku tak bape nak best ....
sesape yg penah baca novel tue tau kot yg mn lagi best....
yela,novel ngan difilemkan mana nak sama kan....
watak2 plak 
Haris aka Aaron Aziz : best la buat aku cair ngan dia...
Izzah aka Maya Karin :: not bad jugak la wlupn mule2 aku rase mcm tak sesuai je watak tue kt dia,tapi yg peliknye bile die dah keje kt syarikat elok je pakai tudung
bile balik kg jer,dah pakai tudung style lama balik...pelik2....
(aku rase klu tiz zakiah jadi Izzah lg ok kot)
Suffiah aka Azizah Mahsan :: sesuai la dia pegang watak tue...sombong/angkuh/tamak...
seksi kot time dia baru pas swimming tue...
Tia Amelia aka Lisa Surihani :: Tak bape sesuai kot die belakon watak tue,kasar semacam jer....

Part yg Tak masuk Dek Akal....
Haris terlanggar Izzah dalam hujan dan cuba menolong dalam hujan,baju basah....
tetibe masuk pub je baju kering elok jer....nampak sgt tipuuuu....kekeke
satu lagi masa
Izzah jumpa kucing kt bus stop,rasenye kecik lagi...tapi bile sampai rumah tetibe kucing tue dah besar pulak...
part Izzah kena halau dari rumah Hariz ngan Mak mertua dia,bole plak kena halau sampai xsempat tukar kain batik dia tue....

nie semua pendapat aku jelah.....
pendapat masing2 tak sama kan,ade yg suke,ade yg tak bape suke....
best ke tidak,yg penting aku suke lakonan Aaron Aziz...
nasib baik sblm masuk panggung terjah sini dulu....haha
takdela kelaparan dikala kebosanan..

 Makan Mcd dulu
pastu usha2 emas plak....kekeke...
aku pg berempat
shikin,fira ngan ain
tapi taksempat bergambar plak....
shikin jela ...sbb aku tumpang dia....
mekasih shikin ...
fira n ain..


p/s:: tak sabar nk tuggu KL gangster2 ..para pelakon power2...
rosyam nor,adi putra,aaron aziz,shamsul yusof....

4 comments:

nurbeena said...

Bront Palare ada sekali kan dlm citer tu?

*Ms.Serry Shah said...

waa... tak tengok lagi.... tak de masa nak pegi tngok

DeQWa said...

sory lmbt rply...
nurbena::yup ade gak,tpi part die xbyk...
mr serry:pg la ,,,best la jgk..hihi

diari hati said...

x best la..x pyh pi..m'bazir duit je..huhu~

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *