Friday, October 21, 2011

I-CitY Shah ALaM okt 2011

Salam...
aku baru je samapai rumah dari Shah Alam nie
mak aku ngan abg aku pun sekarang
dalam perjalanan balik kampung dah pun..
''moga dipermudahkan dan dilindungi allah sepanjang perjalanan pulang ke Kedah'''
selamat sampai .insyaallah....
aku rase aku ke i-city kali ke 4 dah kot...
yelakan,kalau sedare datang jer mesti diorng ajak g i-city..
slalu tengok dalam tv jer..bawak jelah...
sedare yg datang lain2 plak,so ramai sedara datang banyak kali lagi la aku pg kan..haha
hujan lebat giler time aku pg tadi...
mulenye saje pg nak tengok jer...


 si kenit nie nak bergambar dengan kartun spongebob
dah abis snap...leh cakap lak...
maksu kt sini plak....
 ha,tue dia dah cam tiang ape dah.....ngan patrik plak,...
pengaruh kartun betul Fahmi nie...
pastu mulenye taknak masuk pape pun,just datang tengok jer...
macam mana tah,ade la hamba allah...pasangan couple dtg bagi tiket free kt kak aku
katenye diorng dapat 4 tiket free,so kak aku bertuah la dapat tiket tue
rezeki mak buyung....hehehe
2 tiket plak tue...
kalau nak beli mau RM 45 terbang....
tiket dewasa : RM 25
kanak2 : RM 20 
alhamdulillah...moga pasangan couple tue murah rezeki & cepat naik pelamin...

 kak aku buat keputusan tiket tue bg kat orang jauh jer
kiteorang dok dekat bile-bile jer boleh datang..
bagi orang yang datang dari kedah jer la
abg aku ngan anak die,bini die tak dapat masuk..die pun malas nk masuk ..
mak aku pun taknak masuk,aku pun malas masuk jugak(sbb gaji lom masuk)keh keh 
pastu beli tiket satu lagi jer tuk anak buah aku sorang lagi tue
excited nak ikut akak alia die...
masuk jer terus posing peace world...haha
abg aku sbgai guard tuk budak dua org nie..
 tak dapat g obersea,dtg sini pun jadi la...
 berangan kejap......
 diorang bertiga nie jer yg masuk..
masuk kejap jer menggigil jer lebih...haha
pic last skali sblm blah dari i-city......
good bye....see u next event....


p/s: cian anak buah aku kenit yg lagi sorang tue,
xdapat masuk....kasut pua chukang tue takde saiz die..haha
dapat jumpa patrik ngan spongebob pun jadi la ek.....
besar sikit nnt kite pg len tau..

2 comments:

nurbeena said...

Hai....salam perkenalan dr akak
kasehmia.blogspot.com

DeQWa said...

hye..wklsm...mekasih jenguk blog sy yg kecik nie...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *