Thursday, December 2, 2010

Ade ape dengan tarikh.....

29/11 -----26/12----29/12

Hmm..ape aku nk bebel kali nie ek,tgh2 buat keje,teringat kt blog lak,terus update blog...
kali nie aku nk ckp pasal tarikh2 yg aku akan ingat sampai mati....xtermasuk tarikh lahir aku yg akan datang 11/12 ....nnt......(nk adiah)hehe....
Macam-macam ade ngan tarikh diatas tue,suke duka,debar2 semua ade...
semua tarikh tue mengajar aku erti kehidupan duniawi,sape kwn sape lwn...yg mana kaca yg mn permata dan juga sebagai pengajaran,mematangkan aku untuk menempuhi liku-liku hidup yg masih panjang.....insyaallah klu umo panjang..
semuanya sudah berakhir....bak kata aiman CINTA TERAKHIR....hihi(ngade2)
Kat ofis nie semua dok busy buat 5S .....Aku lak kalut mengejar report....
nk kasi output up la kononyer...tpi hampa jugak akhirnye....
xpe nnt cube lg bln depan...hehehe

2 comments:

alawiah raji said...

peh.....baget bz la sgt tu...apa2 pun good try..:-p

Qaseh chenta said...

ala:hik hik.....luahan hati yg terbuku...
saje merapu2,xtau nk tulis apa..

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *