Tuesday, September 18, 2012

10,000 LaNGKaH MeRDeKa 2012

AKTIVITI BERJALAN KAKI 
10,000 LANGKAH MERDEKA 2012
9 September 2012
6.5km bermula 8.00 pagi
Anjuran Kementerian Kesihatan

Sejarah dalam hidup aku selama aku hidup nih
tak penah aku join aktiviti macam nih
dulu berjalan pun time sekolah merentas desa je kot..
tetibe lak terjoin dengan berfamily plak,semangat kul 6.30 pagi dah kuar rumah tau...
semangat nak berjalan

 Baju free....

 sebelum mulakan langkah....

ramai giler yang join...
tak sangka aku,best la plak....hihi...



 aku dengan anak buah si fathul...
dia pun jalan kaki gak,larat tuh...

 ade kartun bola kampung kot,aku pun taktau sangat..hihi


Ala,aku & shikin..
 kak aku sefamily,siap bawak baby kecik tau....

 kak wati sefamily.... 

  
pastu ini la yang dapat setelah penat berjalan....
v
v
v
Sijil penyertaan 
Baju free
 (aku ambik sampai 2 putih ngan merah,merah yg aku pakai tue la)
mesin mengira langkah...
 air dan makanan

benda nie ,bile kita jalan,die auto kira bape langkah...
tapi kadang2 macam tak bape logik bacaan  dia...
tah la...

Note : 23/9 nie ade lagi anjuran Avon ,29/9 pun ade anjuran Miccos 
n 6/10 anjuran KFC/PIZZA..
JOM KITA JOIN RAMAI!!!!!

entry auto publish  krg 11.14pm,17/9/12

4 comments:

imaninarafizal said...

salam cam ner ye nak register yg avon tu ye...????

DeQWa said...

wkslm,avon tue kena g stokis die @ kt FB kot...kena rm40 Dpt voucer rm80..

imaninarafizal said...

thanks 4 d info

DeQWa said...

sorry slh info,member bgtau tadi..
voucer termsk brg2 bernilai rm80,bkn kite dpt rm80...avon pun slh tls kt iklan,salah faham...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *