Thursday, June 14, 2012

HoLiDaY TeRenGGaNu KiTe

Assalammualaikum semua. ..

Okeh entry kali nie aku nak cite pasal percutian plak..
sape tak suke,sila tekan butang pangkah atas sebelah kanan tue yer...
sebenarnye ini percutian last minit
asalnya aku taknak ikut,kak aku nak g kenduri kawen sambil cuti-cuti m'sia
 yela kan bercuti di hujung bulan tengah pokai2 tak bape nak best tapi dah ade org nak sponsor kan,
so aku ngan mak aku ikut jelah bercuti di Terengganu kite.. 
ditambah dengan kakak aku sefamily yg kat kedah pun last minit bagitau nak join
ape lagi bertambah best percutian kali nie..
percutian 4 hari 3 malam di Terengganu.
8/6/2012 - 11/6/2012
aku,mak,kak aku sefamily bertolak dari Putrajaya
kak sulong aku bertolak dari Kedah..

memula nak pg gamble jer,takde booking2 hotel,pegi terus cari hotel kt sana jer,
disebabkan last minit kakak sulong aku nak join,
memula cari gak hotel @ resort ,tp semua full...
homestay pun byk dah full
cari punye cari,mungkin rezeki kiteorg kot,ade org homestay orang baru check out..
terus call tuan homestay...terus ambik jer....
alhamdulillah berbaloi-baloi...


HOMESTAY DI PANTAI BATU BUROK,KUALA TERENGGANU ..
semalam RM 200 tapi bole dibawa runding lagi...


sangat-sangat selesa...
homestay dekat  ngan pantai...jalan kaki jer...

 Homestay rumah 2 tingkat..

bilik-biliknya macam dalam hotel,siap ber air-corn..

 Pantai belakang homestay..


anak-anak buah bermain pasir....

note: homestay kiteorng ambik 2 mlm jer...sehari lg tdo kt hotel...

1 comment:

ainnarina mohd noor said...

selamat datang ke terengganu then..
hehe sy org trgnu

gmbira dgr awak happy kt sana

masa kat sana makan keropok lekor tak? hehhe

___________________________
www.stormreaders.net/ululalbab
http://helpkeydata.blogspot.com/

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *