Wednesday, February 15, 2012

BerKorBaN Demi Keselesaan yg Tersayang

 nie la yang tersayang si kecik tonet nie..hihi
untuk keselesaan baby dan jugak org dalam pantang...hehe
memule kak aku balik duduk dalam bilik jer
sebab nak dok atas katil kan,kalau baring kat bawah
kang susah nak bangun duduk polak..
so dia pun duduk dalam bilik,tpi bile memikirkan nanti org nak datang melawat susah,takkan nak masuk bilik plak kan
ditambah dengan kacau bilau abang2nye 2 orang tue
 2 hero yang tak reti nak dok diam,sangat la nakal aktif
memeningkan kepala asyik la dok manjat katil nak tengok baby girl
asyik2 baby girl...
excited sgt diorg tue...
so aku korbankan katil bujang aku yg cantik lagi kukuh...
angkut letak kt luar,senang kalau orang nak datang melawat
tara....
v
v
v
v
v
v
 jadi la macam nie,macam dok kat hospital swasta lagi you....
kat sini lagi mahal + selesa...
layanan plus+++++++++++
hehehe
taraaaaa
v
v
v
v
v
nie plak pengganti katil aku...kekeke
tdo atas toto jer
takpe...
bujang tak kisah tido kt mana kan...
mana2 pun tak kisah...


mekasih jugak pada
tetamu pertama kiteorng fizah sefamily
datang melawat kak sally...
balik keje terus datang,excited nak tengok baby girl katenya...
maklum la die pun ade 2 hero jugak
insyaallah ade rezeki yg ke 3 nnt girl kot...
aminnnnn...
macam dah ade jer dalam peyot tue
asyik pening2..jer....hehe
jangan mare yer fizah....

5 comments:

diari hati said...

xpela, b'korban utk seorg kakak..tdo atas toto leh guling2 360 darjah..huhu~

lizafaliza said...

ala wawa...ko sakit badan xpe..heheh..sbb lum kawin..

tiefazatie said...

hee..ok la tue..dpt anak buah baru..hehe

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

berkorban apa saja.... (",)

ala, tak sampai 2 bulan pon kan wawa tido kt toto tue...hehehe

Ain SSB said...

Aww bestnya dapat anak buah baru! :D

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *