Sunday, January 8, 2012

Makan-Makan After going The Mines

Salam...
cite lapok minggu lepas punya..kah kah kah...
lantak lah,aku nak letak jugak blog aku kan...ikut suka aku la...
makan-makan nie berlaku selepas aku balik dari The Mines tue
ala,yg pasal BB aku tue cite dalam entry lepas...
hari pertama aku pergi ngan akak aku sefamily...
pas beli belah kan,cari tempat makan...
kak aku dah cakap dah,nak makan yang best2
maklum la jarang makan luar...(rajin kan kiteorang msk hari)hehe
bile abg ipar aku tnya anak dia yang sulong nak makan ape...
dia boleh request nak roti boom....
adoiii....pujuk punya pujuk nak makan benda lain
dia nak roti boom jugak...
so terpaksa la kiteorang layan 
kedai mamak ..
dekat2 ngan the mines gak...sbb lapo sangat...
tak dapat makan sedap2...

 kak aku ngan anak dia no 2 Fahmi Haikal,

 nie la Fathullah Armada Ikram penggemar roti boom...
abis dia makan,siap bantai yang adik dia punya lagi....
kenyang makan balik tdo..

Hari kedua plak...
aku pergi ngan Safirah,saje snap masa tunggu dia ambik kete
aku bayar tiket parking...hehe

 orang jauh tue...made in Melaka tau...
kiteorang makan kat Restoran Ramai Seafood...

 Nak makan pun asyik la nak berFB...fira oh fira...

 oitt baru nak makan,aku dah abis sepinggan,
tue la asyik men fb sangat kan
sampai pic aku dia terupload buat profile dia...
hahahaahaha
nie la lauk yang kami order..
tengok tue nak makan pun hp kt tangan lagi..
jangan salah masuk mulut sudah la fira oii...

nasi penuh lagi tue,bergambar jer kejenyer...
cepat makan ...

Eh,ape nie men lidah plak dia...no no ...
makan cepat aku cakap...

jemput makan yer...
sotong goreng tepung tue,tapi aku rase dah macam cekodok jer...
tak macam sotong goreng tepung jer...
kenyang makan 
pastu balik tido.....

Esoknya plak...
aku pergi time opis our...time lunch....
pergi ngan Fiza,Adam & Aqiel
kiteorang makan kat sini jer...nak cepat kan,
kul 2 nak masuk opis balik
pic aku tak snap...lupa lak...
makan nie je pun....


 aku ngan fiza makan yang nie

 air...
aku suke air limau dia...


Adam plak makan McChicken jer....
Haa....
fiza dapat rembat hanbag baru..masa jejalan kt The Mines
terus pakai lak tue,tak sempat tunggu balik rumah dah..
terus tukar....hehehe

selesai sudaa cite The Mines...kekeke...
bye3

3 comments:

diari hati said...

Wawaaa..!! dok ngutuk aku dlm blog nie erk..b'tuahnyer kwn.. :p

EYFAalias said...

amboi. makan sakan nampak. huhu. btw, pasal GA eyfa tu, xde twitter pun boleh join juga :D

IBU AQIL said...

follow sini dear...

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *