Sunday, July 31, 2011

SeLaMat MeNyaMBuT RaMaDHaN 2011(1432)

Assalammualaikum semua ...
Disini aku ingin mengucapkan 

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN 2011
PADA WARGA BLOGGER-BLOGGER SEKALIAN
KELUARGA & KAWAN-KAWAN SEMUA

SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN
SEMOGA PUASA KITA DITERIMA OLEH ALLAH SWT ...
SEMOGA AMALAN YANG KITA LAKUKAN DIBULAN RAMDHAN DIRAHMATI ALLAH

Sabda Rasulullah saw.:
"Apabila datang bulan Ramadhan, dibukakan pintu langit dan ditutup pintu neraka serta dibelenggu segala syaitan."

"Berjihadlah kamu dengan lapar dan dahaga kerana pahalanya seperti pahala mujahid di jalan Allah (fi sabilillah) dan sesungguhnya tiada amalan yang lebih diperkenankan oleh Allah selain menahan lapar dan dahaga"

P/S : Aku dengan kerendahan hati memohon kemaafan jika ada salah dan silap dalam aku berblog nie
dan membe2 yang baca,mohon maaf andai terkasar bahasa,terguris hati korang,maafkan aku la erk
cheers

Saturday, July 30, 2011

Pengubat JiWa

PENGUBAT HATI & JIWA
dikala kesorangan kesunyian kemurungan melanda diri...
akanku perdengarkan ayat-ayat suci 
di telinga,tak kire la baca sendiri @ dengar melalui mp3 hp
@ di web Al-Quran 
tah la sekarang nie semenjak dua menjak telinga aku mesti nak kena dengar 
ayat suci al-quran 
kalau tak dengar ,rasa gelisah jiwa...macam ada yang tak kena jer
tue la yg aku sedar perbezaan diri aku semenjak menerima rawatan 
oleh 
Asyraf Muslim & Ustaz Lokman
di Pusat Rawatan Al-Hidayah
macam2 ujian yang aku terima...moga aku tabah mengharunginya....
insyallah....

Kami telah beriman(I am full of faith to Allah), sedangkan mereka tidak diuji? Dan sesungguhnya Kami telah menguji orang-orang yang sebelum mereka, maka sesungguhnya Allah mengetahui orang-orang yang benar dan, sesungguhnya Dia mengetahui orang-orang yang dusta.
-SURAH AL-ANKABUT AYAT 2-3
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-SURAH AL-BAQARAH AYAT 286
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-SURAH AL-IMRAN AYAT 139
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.
-SURAH AL-BAQARAH AYAT 45
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain dari Nya. Hanya kepadaNya aku bertawakkal.
-SURAH AT-TAUBAH AYAT 129
dan janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. 
Sesungguhnya tiada berputus asa dari rahmat Allah melainkan kaum yang kafir.
-SURAH YUSUF AYAT 87

note:::moga aku sihat seperti sediakala..hati/jiwa tenang...

Wednesday, July 27, 2011

SaLaM PeRpiSahan....

Salam semua...
entry nie khas untuk Che Gayah @ nama manja ''Mak Gayah''
start 26 Julai 2011
die dah start pencen & berakhirlah gelak tawa bersama die..
di unit pp,fdc & zon dahlia
semalam last keje kt BPP


Mak Gayah yg maintane jer..ngan Cik Kema..
mesti nanti aku rindu dengan mak gayah,tadi pun time balik dari solat zohor
slalu aku lalu kat meja die n disapa...
tapi arinie takde sape nak menyapa aku..sob sob
takde sape nak tegur aku dah kalau aku solat lambat..kikikiki...
dulu aku duduk sebelah mak gayah jer..
sebab tue rapat sikit..menumpang kasih la katekan,yela mak sendiri kan jauh...
lagi satu mak gayah nie cakap utara gak..tue yg best...
so aku ade geng la nak cakap kedah..hehe
tue masa aku dok unit FDC dulu la...
sekarang semuanya berubah....
Amy ,Mak Gayah & Cik Kema..
semalam Mak Gayah start pencen dan semalam jugak
mak gayah selamat menjadi nenek..
dalam dok sibuk2 tawaf tuk bersalam salaman warga2 Bpp
terima berita yang anak sulong mak gayah dah bersalin
Mak Gayah dah tukar status kepada Nenek...
dapat cucu lelaki 
26/07/2011
dalam kul 4 ptg camtue la

TAHNIAH MAK GAYAH...
MOGA DIBERI KESIHATAN YG BAIK,BERGEMBIRA SELALU
DIBERKATI ALLAH s.w.t

selamat menjaga cucu yer...hehe

Yeaayy Jom BaLik RaYa

Perghhh!
punye semangat aku,posa pun belum dah pikir nak raye...
eh,eh,orang diperantauan harus pikir pasal raye lebih awal nyer..
tambah-tambah bujang pulak,takde transport sendiri..
haruslah pikir pasal raye lebih awal
bukan pikir pasal baju raye,kuih raye atau ape..
nie ha pikir pasal
v
v
vvv
v
v

tiket bas la,kalau beli lambat mahunye tak balik raye...keh keh keh
 haruslah beli awal sebulan,taknak jadi cam 2 tahun lepas
aku kena naik bas tambahan kilang @ bas sekolah kot
sungguh tak selesa..
nie pun bas tambahan,tapi org kaunter cakap trip tambahan...
ok la tue kan
tahun lepas aku tak balik dengan bas sebab kak aku raye kt kedah
balik ngan die,
tahun nie turn raye kat perak ,kampung husband die
kena beli awal la tuk raye.....
bile dah beli tiket tue rase cam nak balik esok jer...rase cam raye esok jer...
berpijak dibumi nyata wahai deqwa...

p/s: korang balik raye ngan apa tahun nie???

Sayu +Sedih +Simpati...

Entry ini berunsur sedih-sedih sayu...
cite pasal aku pg hospital tak abis lagi...haha...
pas aku dapat panggil no aku kan tuk daftar,aku pun kena daftar kt kaunter E plak
dengan pantasnye aku pg situ,letak kad terus duduk
pastu datang la sepasang suami isteri lagi...
ha kau...tengok....aku dengan sayu syahdu...sedih jer tengok...
betapa setianya pakcik tue pada isteri dia
walaupun dia berjalan pakai tongkat,still bawak isteri ke hospital tuk checkup..
pakcik tue plak jalan mengeletar jer sambil tolak kerusi roda bini dia

''teringat aku bile masa tua,mungkinkah anak2 aku akan bawak ke hospital
tue pun kalau ada anak,kalau aku kawen...hehe..''
insyaallah...
ya allah....sedih aku tengok tau....
terdetik dihati aku..
mana la anak2 dia,tak nampak ruper pun...takkan la takleh bawak mak ayah dia
yang dah uzur tue,
aku pun berpikir positif la,
ermmm,mungkin anak dia cari parking kete kot tak datang2 lagi...
pastu nasib baik nurse kat situ 
terus soh masuk jumpe doktor jer,takyah tunggu lame cam haku..
keistemewaan la tue,nurse tue pun tengok kesian kot...

moga pakcik & makcik tue sihat...
aku juga....

Tuesday, July 26, 2011

RoMaNTiK ''Pasangan Muda''

Aku bukan nak cite kisah romantik cam seth tan @ nora elena yer...
nak berkongsi jer...
pagi tadi aku pg checkup kt hospital putrajaya
dtg daftar ambik no giliran,terus cari tempat duduk di ruang menunggu
pastu datang la sepasang kekasih suami isteri la kot
sbb aku tengok pompuan tue pregnant..
duduklah die sebelah aku...
perghh bukan men muda lagi....
aku rase macam budak sekolah jer dua2...pastu cakap lak siap ''aku'' kau '' lagi
siap bergurau senda lagi tau...manja2...
pastu siap ckp babby nie nnt ikut muke ''kau'' maksudnye muke laki tue la..
verry caring aku tengok walaupun percakapan ''aku ''kau''
 ha,nie la pasangan muda tue,aku curi2 snap..kah kah kah
buat-buat taip mesej,tp hp dihala ke diorang...
pandai tak aku....hahaha
elok jer aku snap...laki tue terprasan,terus aku simpan hp...
 giler ramai...49 orang lagi baru giliran aku...
no sekarang 3063 aku nyer 3112...
elok jer diorang nk bermanja lebih2,no aku dipanggil..
so aku blah la tinggal pasangan muda tue

Pasangan ''hot'' sekarang nie....bakal ''wedding of the year'' kononnye...
sekadar hiasan...hihihi..

Monday, July 25, 2011

BaSiKaL BaRu

Setelah sekian lama 
asyik2 ckp ngan ayah die
'' ayah bile nak beli basikal kat abg''
Akhirnya dapat jugak basikal 
 bukan men heppy lagi dapat basikal
tapi nak kayuh kaki tak bape sampai sangat....men kayuh sikit2 jelah
korang paham tak ape yg aku tulis nie...hak hak 
 si adik ,baru nak belajar naik basikal sendiri...

peace lagi dengan mata bulat dia...hehe

Note: entry autopublish ,dikala ini aku tgh wat keje.....lalalala

Sunday, July 24, 2011

MooD :: Sedih + KeCeWa

Terjadinye satu peristiwa pada petang ini,
yang tak dapatku lupakan
takde tempat untuk mengadu
hanya kat mak yg jauh jer tmpat mengadu...tue pun melalui tepon
kak aku plak takde kt rumah
so
zaaasss terus mengadu kt belogku yang satu nie

"kusangkakan panas sampai ke petang"
"rupenye hujan ditengah hari"...

ape nak buat kan,lumrah kehidupan....
apabila terima khabar walaupun sekecil zarah...
hati riak keriangan setelah setahun lebih tidak berjumpa...
tapi akhirnya kecewa/sedih yang aku dapat....
kawan lama bertaut kembali.....tetapi meleset jauh......
kata orang walaupun ade kenangan pahit,kite jangan bermusuh
benci sesama kite manusia....sama2 bermaafan
kawan hingga akhir hayat.....itu baru persahabatan/hubungan yg sebenar.....
hanya mampu berdoa & bersabar banyak2.

note:: Tatkala n3 nie ditulis air mata laju mengalir di pipi.....sob sob.....
Ya allah berikan aku kekuatan untuk menempuhi dugaanmu

Saturday, July 23, 2011

CiNTa PaNTaI MeRDeKa - TrOpiKa

Jom layan lagi...hehe
petang2 yg mendung nie,takde keje nak buat..
teringat polak kat kampung kelahiranku...
so layan la lagu nie
teringat kisah2 dahulu kala...
zaman2 tak bape nak jahaliah tue,,,kekeke


model tak berbayar..


perghhhh!!! layan lagu nie tgk pantai merdeka yg dulu
banyak dah berubah
dulu siap ade jeti tuk ke tanjung dawai...
skrg dah takde dah....org pg guna jambatan merbuk dah...
skrg bertambah2 cantik pantai merdeka...
resort ....chalet...
semenjak anak sultan kedah pegang....

p/s:: mak soh balik kampung ambik buah....kena kire badget nie..

MaLaM LasT FloRia Putrajaya 2011

Salam oLL...
cite dah basi baru nak tunjuk kan...floria dah abis dengan jayanya...
ahhh...lantak la...ade aku kesah???
aku nak buat sbgai kenangan aku jer...
tak salah kan....
walaupun orang ramai..tapi aku pg gak bawak mak aku kali ke-2
sebb esoknye mak aku dah nak balik kampung 
kali nie aku pg ngan mak aku & anak buah aku (fathul)
kak aku dok umah jaga anak dia..malas ikut taknak anak2 buat peel...
aku pg abg ipar hantar,pastu dia blah balik...hihihi...
 nenek dengan cucunyer.....
 bunga ros...aku pakai snap jer mana yg sempat..
ramai org sangat...
 orkid pun ade jugak..
 nie pic soh mak aku snap,baju aku membuatkan aku nampak ''gemuk''..kekeke
sudah penat berjalan
aku malas nak call abg ipar aku ,die dah pesan klu nak balik call jer
nanti dia dtg ambik,maklum la rumah dekat 
aku takcall pun,nak bawak anak buah aku naik bas....
punye la excited dia dapat naik bas....dah cam jakun lak
yela,budak2 skrg mana la nak nek bas kan.asyik nek kete mak bapak jer...
sesekali bawak naik bas la kan
 Peace yg tak menjadi...keke...
yeayyyy!!! superman......
video
bunga api yg sempat aku rakam


note:n3 nie spttnya smlm dipublish,tpi dah siap buat n3 tertdo ngan laptop plak...kekeke

KeNangaN BeRsaMa ZoN Dahlia & FDc(Cagamas)

Tadi dak Fira call,katenye nak pinjam camera...
bole jer...tak kisah pun..
aku pun godek2 la camera tue,tetibe nampak la pic lame....
pic sebelum aku bertukar unit & zon 5s

 antara budak2 fdc...
dah jadi kenangan la pic nie
semua membawa haluan masing2...
semenjak kontrak cagamas dah abis
miss u korang
 nie la jejaka2 dalam zon dahlia
lelaki makin pupus..kekeke
 ketua zon & pemudah cara 1...
jom kita posing sblm makan.,,,kekeke

kak ros & kak su yg masih dalam cuti tanpa gaji
menjaga anak dia sakit..
moga anak kaksu cepat sembuh,dah lama xjumpa ..
rindu la polak...hihihi...
tak banyak gambar yg aku ade dalam camera & laptop..
semua aku humban dalam pc kt opis...
so ade ramai lagi dak2 fdc cagamas...
cuma xde gambar kt aku jer.....
SELAMAT MAJU JAYA ex-Cagamas
&
Ahli2 Zon Dahlia yg tinggal...
KENANGAN TERINDAH DENGAN KORANG...

P/s: yg pic takde dalam nie jgn berkecil hati yoo...nnt klu ade gambar korang aku tempek yer..

Friday, July 22, 2011

NaiF - KeReNa KaMu CuMa SaTu

Tetibe terminat lagu nie pulak...cam sedap plak layan...
lagu baru ke lama aku xtau,layan jer....
aku dengar kt tv kot...terus google..kikiki..
jom layan...

Kau yang paling setia,
 kau yang teristimewa kau yang aku cinta,
cuma engkau saja
dari semua pria aku yang juara
dari semua wanita kau yang paling sejiwa
denganmu semua air mata menjadi tawa suka ria
akankah kau selalu ada, menemani dalam suka duka
denganmu aku bahagia, denganmu semua ceria
janganlah kau berpaling dariku karena kamu cuma satu untukku
kau satu-satunya dan tak ada dua apalagi tiga, cuma engkau saja
denganmu semua air mata menjadi tawa suka ria akankah kau selalu ada 
menemani dalam suka duka
denganmu aku bahagia, denganmu semua ceria
janganlah kau berpaling dariku karena kamu cuma satu untukku
kau satu-satunya dan tak ada dua

apalagi tiga, cuma engkau saja
dari semua pria aku yang juara (aku yang juara)
dari semua wanita kau yang paling sejiwa
denganmu semua air mata menjadi tawa suka ria

akankah kau selalu ada menemani dalam suka duka
denganmu aku bahagia, denganmu semua ceria
janganlah kau berpaling dariku karena kamu cuma satu untukku
untukku, untukku, untukku, untukku



p/s:: tiada kaitan dengan sesape yg hidup dan mati.....
sekadar hiburan semata2..kekekeke
penangan drama annissa ..

Sunday, July 17, 2011

JaLan TaR KeY eLL

Ape ade dengan Jalan Tar (Tunku Abdul Rahman) Kuala Lumpur
macam-macam ade kan,nak ape semua ade dijual
mak bapak jer takde jual..hihihi
semalam aku ade pg sana,tujuan utama untuk membeli baju raye kt mak aku
disebabkan abg ipar aku ade hal pada pagi tue
so kiteorng bertolak pas asar la...
boleh pg pasa malam jln tar jugak...sabtu kan...
kt sana aku suke ngan barang2,shopping2.....
yg aku tak suke sbb orgnye ramai sgt...
pening pale dibuatnye....campur ngan panas polak...
perghhhh!!! cam nk pengsan rase...
 berehat setelah penat berjalan..
 main-main lompat2...
motif aku snap..????
sbbnye aku ngat org dlm pic tue adalah org yg aku kenal
rupe2nye salah
nasib baik aku tak tegur.....haha
bersambung pada tajuk...
pusing punye pusing,aku tak beli pun baju raye...
beli kat mak jer...
duit abis beli tudung ngan baju jejalan jer...hahaha
tue pun dah naik blurr dh,bnyak sgt..taktau nak pilih...


p/s:: sedih r...mak aku dah nk balik kampung dah pagi esok...sob sob :-(

Friday, July 15, 2011

ReSToRen Wong SOLO BaNGi

JOM KITA LAYAN PIC yg sempat aku snap..
entry simple.....

antara menu disana
jus-jus kat sini memang sedap
nama jus kat sini pelik & menarik..keh keh

nie air kak sally & aku
Jus Poligami nama dia & air yg aku minum ''Jus Gembira''
air poligami nie jus campur antara mangga+nenas+tembikai
jus gembira campuran air bandung+soda
terbaik dari ladang....
mak aku minum ''Jus Jagung Sakinah'' sedap jugak sbb jagung dia fresh
lain2 air yg kami order
Jus Timun & satu lagi aku tak ingat plak nama dia
ade buah2 kt dalam tue..hehe

menu kami semalam...udang grg tepung
ayam penyet + sup ekor
chicken wing steak nama menu nie,sedap jugak
lain dari yg lain...cara diorng sediakan
siakap bakar aku lupe nak snap pulak...
bakar dgn cara simple,tapi sedap...
rase dah makan ikan bakar kt melaka pun yer gak...
hihihihihihi

tengok la nie,dah macam cendawan goreng @ makan kaki ayam la plak..

mak aku yg bz membaca menu lain
ade yg set
ade yg leh order satu2...
jus kat sini memang terbaik dri ladang la......

Tuesday, July 12, 2011

KuiH ''SeRaBaI''

KUIH SERABAI
sekadar berkongsi,korang tau tak kuih serabai
nie org kedah panggil kuih serabai
kalau org KL taktau plak panggil nama apa..
dia lebih kurang cam apam la...
cam roti boom pun ade gak...bentuk dia,hehe
pakai tepung beras
pastu cicah ngan kuah durian,perghhh!!! terangkat..

disebabkan durian yg disimpan byk lagi so mak aku buat kuih nie la
tue pun sbb mak ade sini lagi leh la mkn mcm2
kalau harapkan aku ngan kak aku,memang tak jadi la kuih nie
tak bape pandai buat,cume pandai makan jer...

malam nie tak masak nasi,so buat kuih nie melantak sampai kenyang...
hahahaha...

p/s:: tlg doakan aku moga dipermudahkan segala urusan esok...
aku cuti keje ....nak pg gombak....jgn sampai mkn buah langsat sudaa...

Monday, July 11, 2011

FLoRiA PuTRaJaYa 2011 ParT 2

Assalammualaikum ...
Entry nie aku buat 
Sekadar kenang kenangan tuk simpanan peribadi
da tua nnt,leh tgk2 balik...
kan aku cakap nak sambung n3 nie kan..kikiki....
 rupenye aku jer perasan bergambar sorang2,cian aku..keh keh
diorang tak peduli pun,aku jer posing sesorang...
 kusyuk mak aku tgk bot2 berhias tue

 suke la tue dapat bergambar ngan bot..hehe
Mawar merah semerah merahnye...kekekeke
punye banyak bunge ros...satu jer aku snap..ish2
best2...

ha,nie la abg api yg aku ckp tue,adoiii.....pic takleh blah.....
kak aku dah muncung tak sabr nak tiup api tue kot...keh keh
kalau dia tau aku masukkan pic nie mampus aku kena marah...
sorry yer pn sally...
yang si abg ''api'' tue tertido plak...
yela,ramai giler nak bergambar ngan die,jadi artis kejap...
letih sampai terlelap...
hahahha

video

video yang sempat aku rakam ...

PeSTa FLoRiA PuTRaJaYa 2011

PESTA FLORIA PUTRAJAYA 2011
9hb - 17hb 2011
Aku jejak kaki kt sini 10hb kul 8.30mlm camtue r..
memule dtg,mak aii...ramainye....
pusing2 cari parking,pastu baru lepak tepi tasik
ade pic sikit aku snap....pic blurr sikit...
jom kite layan jelah..

 bot- bot hiasan dari pelbagai negeri...
yang bestnye bot dari perak tue siap nyanyi lagu negeri rentak hindustan lagi tau..
meriah giler....
 dari brunei pun ade tau..
terselit mak aku,punye semangat nak tgk bunga2 & bot tadi...
bunga2 tak sempat pusing abis,takpe esok luse kita pg len...

model sampingan mesti ade..hehe...
pegi Labuan tue,jgn main2...keh keh keh

keluarga bahagia...

byk lagi pic yg aku nak tunjuk,tpi tenet macam siput pagi nie
takleh nak upload banyak
di lain n3 la aku cite ek
kt sana abg ''api '' pun ade tau
bukan men suke lagi anak buah aku yg sulong tue
siap joget2 ....
kay lah...nak tido dah...esok keje...
bye!!!!....
night....opsss.....morning......,
da pagi kan...kekeke..

Sunday, July 10, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU

Kehadapan kawanku hanis yang disayangi...cewahhh
kawanmu disini menyusun seploh jari memohon maaf atas ketidak hadiran ke(dah macam raye la polak)
MAJLIS PERKAHWINANMU YANG PENUH GILANG GEMILANG
diharap hanis tidak berkecil hati...
ketidakhadiran kawanmu ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan
dah macam ayat rasmi + ayat 100 tahun lepas jer...hahaha
dan
dia pun adalah seorang blogger jugak..

NIKAH : 9 JULAI 2011
MAJLIS : 10 JULAI 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT HANIS
MOGA BAHAGIA,KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...
CEPAT2 DAPAT BABY NANTI LEH KEJAR KAKSU...KEH KEH,* gurau jer..

HANIS & TUNANG

sorry hanis aku curi pic ko kt fb,halalkan je ek....
pengantin baru tak elok mare2..hehe


P/S::auto publish n3,time nie mesti hanis ngah duduk atas pelamin nie....
bahgianya hidup.....dunia aku yg punya.....so sweet...

Saturday, July 9, 2011

SaYaNG MaK

MENANTI IBUNDA DARI KAMPUNG....

pergh!!! ayat bukan main lagi kan
saje je nak wat entry dikala bosan menjelma...
sana sini status penuh dengan org berckp pasal jln jemmm disebabkan pem''BERSIH'' han berlaku
aku lak relex2 kat umah menanti mak aku sampai dari kampung
mak aku naik bas kul 2 ptg tadi dari KEDAH - PUTRAJAYA
mungkin lewat sampai dari biase kot...
yela kan sana sini jemm ,roadblock la....
sebenarnye mak aku dah takut nak dtg,pasal kes bersih nie la
maklum la dtg seorang diri naik bas plak kan...
so nasib baik ambik tiket turun putrajaya klau tak lagi haru dibuatnye
nak pg ambik kt pudu....
takpe mak dugaan nak jumpa anak manantu & cucu...
nanti kite jln2 tgk bunga kt putrajaya..skrg kan ngah ade
FLORIA PUTRAJAYA 2011
TEMA TAHUN NIE BUNGA ROS/MAWAR
ROSES ARE FOREVER
9 JULY - 16 JULY 2011
so leh la ramai2 pergi mana tau leh jadi 
NORA ELENA
dapat ros sebonet...keh keh keh

SEMOGA MAK SAMPAI PUTRAJAYA DENGAN SELAMAT....

NoVeL Yg AKu Baca 2012- jan 2013

1:Andai Itu Takdirnya *****
2:Cinta Kau Dan Aku *****
3:M.A.I.D ******
4:Ombak Rindu *** jd filem 2011
5:Adam & Hawa *** jd drama 80 ep 2012
6:Kalau Memang Harus Begitu *****
7:Aku Bukan Misstress **
8:Isteri Separuh Masa ****
9: Mampu Mencintaimu ****
10:Sayang Cikgu Ketat-Ketat ****
11:Nah Untuk Awak ***
12:Cinta Yang Kurasa *
13:Kau Kekasihku ***
14:Kasih yang Suci **
15:Seindah Sakura * jd drama tv3
16 :Kau yang Terindah * jd drama tv3
17:Gemersik Kalbu *jd drama tv3
18:Bukan Tak Sudi
19:Semalam yang ku tinggalkan
20:Cintaku Satu
21:Cinta Hatiku
22:Warna Hati
23:Andainya Bukan Untukku ****
24:Shah & Sha ***

##byk lg baca tp dh lupa,tahap best bergntung pd bpe *